Celebrarea Zilei Culturii Naționale la Satu Mare

Consiliul Județean Satu Mare anunță programul de evenimente organizat în jurul Zilei Culturii Naționale, care va avea loc în perioada 13-16 ianuarie. Evenimentele vor fi găzduite de diferite instituții culturale din oraș, precum Muzeul Județean, Biblioteca Județeană, Filarmonica „Dinu Lipatti” și Școala de Arte.

În data de 13 ianuarie, la ora 12.00, la Instituția Prefectului din Satu Mare va avea loc prezentarea „Nemuritorii Daci” cu Dr. Horea Pop, unde se vor prezenta descoperiri recente legate de spiritualitatea dacică.

  • Sâmbătă, 14 ianuarie, la ora 17.00, la Biblioteca Județeană, va avea loc un performance de poezie și literatură cu grupul Poethree.
  • Duminică, 15 ianuarie, la ora 19.00, Filarmonica „Dinu Lipatti” va găzdui un recital dedicat Zilei Culturii Naționale cu Mihaela Anica (flaut) și Horia Maxim (pian).
  • Luni, 16 ianuarie, la ora 16.00, la Biblioteca Județeană, Școala de Arte va prezenta un spectacol în amintirea operei lui Mihai Eminescu.

Consiliul Județean invită comunitatea să participe la aceste evenimente pentru a celebra bogăția culturii și patrimoniului național.

DISTRIBUIE
Facebook
Twitter

URMĂREȘTE-NE