Deputatul Radu Panait: 46 propuneri legislative și reușite notabile în 2022

Deputatul Radu Panait a postat astăzi pe Facebook o retrospectivă a activității sale parlamentare din anul 2022. În postare, deputatul a declarat că a fost un an greu, intens și plin de provocări, dar totodată și un an productiv.

Deputatul a menționat că a fost co-semnatar sau inițiator în 46 de propuneri legislative, printre care se numără o propunere legislativă privind modificarea și completarea Legii locuințelor, care vizează să îmbunătățească accesul la locuințe și să stimuleze construcția de noi locuințe pentru persoanele cu venituri mici sau medii. De asemenea, deputatul a menționat o propunere legislativă privind modificarea și completarea Legii educației naționale, care vizează să îmbunătățească calitatea învățământului din România prin creșterea salariilor profesorilor și prin implementarea de noi metode educaționale.

Deputatul a mai menționat un proiect de lege privind modificarea art. 26, alin (1) din OUG 158/2005 privind concediile și indemnizațiile de asigurări sociale de sănătate, care vizează să îmbunătățească accesul la servicii medicale pentru persoanele cu dizabilități.

Deputatul a menționat și câteva dintre cele mai mari realizări ale sale din anul trecut, printre care se numără adoptarea legii privind acordarea a 5 locuri bugetate în învățământul superior pentru persoanele cu CES și obținerea a 1 milion de lei pentru lucrări de consolidare a ruinelor castelului de la Medieșu Aurit.

Deputatul a invitat cititorii să urmărească clipul său și pagina sa de Facebook pentru a afla mai multe despre activitatea sa parlamentară și a mulțumit pentru susținerea acordată în anul trecut. El a subliniat importanța lucrului împreună pentru a produce schimbarea dorită.

DISTRIBUIE
Facebook
Twitter

URMĂREȘTE-NE