Plata impozitelor și taxelor locale acum disponibilă la stațiile SelfPay din Satu Mare

Primăria Municipiului Satu Mare anunță că plata impozitelor și taxelor locale se poate face acum și la stațiile de plată SelfPay din oraș. Această inițiativă vine ca o soluție pentru cei care doresc să evite cozile și să plătească într-un mod mai simplu și mai convenabil.

De asemenea, autoritățile locale reamintesc că atât persoanele fizice, cât și cele juridice beneficiază de o bonificație de 10% pentru plata impozitelor până la data de 31 martie. Această ofertă specială este valabilă numai pentru plățile efectuate la timp și în mod regulat.

Primarul orașului, Kereskényi Gábor, a declarat: „Inițiativa de a permite plata impozitelor și taxelor locale la stațiile SelfPay este un pas înainte în ceea ce privește modernizarea serviciilor publice din oraș și ușurarea procesului de plată pentru cetățenii noștri. Încurajăm toți contribuabilii să profite de această oportunitate și să plătească la timp, pentru a beneficia de bonificație”.

Această nouă opțiune de plată este disponibilă imediat și poate fi utilizată de oricine dorește să plătească impozitele și taxele locale în orașul Satu Mare.

DISTRIBUIE
Facebook
Twitter

URMĂREȘTE-NE