Primăria Satu Mare discută bugetul pentru 2023 cu liderii de grup din Consiliul Local

Satu Mare – Primăria Municipiului Satu Mare a organizat astăzi o ședință cu liderii de grup din Consiliul Local pe tema bugetului pentru anul 2023. Scopul acestei ședințe a fost de a discuta modalitățile prin care se pot asigura investițiile publice necesare pentru ca orașul să continue să se dezvolte.

Primarul municipiului, dl. Gábor Kereskényi, a declarat: „Ne dorim ca și anul acesta Satu Mare să fie în continuare un oraș care se dezvoltă, în care se fac investițiile publice necesare. Unul axat, ca de fiecare dată, pe investiții, asigurate din fonduri locale, europene și guvernamentale.”

De asemenea, liderii de grup au subliniat importanța unui buget care să asigure buna funcționare a serviciilor publice pe care municipiul Satu Mare le oferă cetățenilor.

Ședința a avut loc în sala de ședințe a Primăriei și a fost prezidată de primarul municipiului, dl. Gábor Kereskényi. La ședință au participat liderii de grup din Consiliul Local, precum și reprezentanți ai diferitelor departamente din cadrul Primăriei.

Următoarea etapă va fi prezentarea proiectului de buget la ședința ordinară a Consiliului Local, care va avea loc în data de 25 ianuarie.

DISTRIBUIE
Facebook
Twitter

URMĂREȘTE-NE