Proiectul de reabilitare a ambulatoriului din Tășnad finanțat prin PNRR cu fonduri europene

Consiliul Județean Satu Mare anunță că proiectul „Reabilitare, extindere și dotare Ambulatoriu de Specialitate Tășnad” a fost acceptat pentru finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Bugetul total al proiectului este de 16.259.182 de lei și va fi finanțat prin fonduri europene.

Proiectul vizează dezvoltarea infrastructurii de sănătate din orașul Tășnad și include reabilitarea clădirii ambulatoriului, dotarea cu aparatură medicală performantă și extinderea numărului de specialități. Aceasta este o soluție eficientă pentru rezolvarea problemelor de sănătate ale comunității din zona Tășnad, inclusiv a urgențelor medicale.

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Alexandru Bârlădeanu, a declarat că „acest proiect este esențial pentru îmbunătățirea serviciilor medicale din zona Tășnad și pentru asigurarea unui acces mai ușor și mai rapid la servicii de calitate pentru cetățenii din această zonă”.

Implementarea proiectului va începe în curând și se așteaptă ca lucrările să fie finalizate în termen de 24 de luni. Aceasta va fi o veste bună pentru comunitatea din Tășnad, care va beneficia de o infrastructură de sănătate modernă și performantă.

DISTRIBUIE
Facebook
Twitter

URMĂREȘTE-NE